Rockwool logoROCKWOOL steinull er naturlig bestandig overfor fukt og brann, den er miljøsertifisert og EPD-miljødeklarert og kan også benyttes i svanemerkede hus.

Et hus som er isolert med ROCKWOOL steinull gir et lavt energiforbruk - til gavn for miljøet og din økonomi - i form av reduserte fyringsutgifter og økt verdi på boligen.

ROCKWOOL Blåseull og Granulat PRO beholder sine effektive og varmeisolerende egenskaper i hele husets levetid. Dette gjør at huset blir lunere om vinteren og kjøligere om sommeren - i praksis økt bokomfort.

Bruk en autorisert ROCKWOOL blåseentreprenør - Kontakt Svein Lund Isolering AS

Stabil og holdbar

ROCKWOOL Granulat PRO blir liggende på loftet uten å blåse utover - også når vinden utenfor er kraftig.

Brannbeskyttelse

ROCKWOOL steinull er ubrennbart og brannhemmende. Steinullen tåler opp til 1000 grader C uten å smelte og har markedets beste brannegenskaper - en sikkerhet for deg og din familie hvis uhellet skulle være ute.

 

Fukt- og vannavvisende

Snøføyke og fukt vil ikke trenge gjennom isolasjonen, men bli liggende på overfalten inntil det er fordampet igjen.

Gode lydegenskaper

ROCKWOOL steinull er bygget opp av steinulltråder med luftfyllte mellomrom som innebærer at materialet også har gode lydabsorberende egenskaper.

 

Gode isolasjonsegenskaper

Oppfyller miljøkrav
ROCKWOOL steinull inneholder ikke giftstoffer som bromerte flammehemmere og borforbindelser.

Et bedre inneklima
Med en isolering av ytterveggene er det slutt på fukt og trekk fra kalde vegger. Med ROCKWOOL steinull i etasjeskillere mot loftet reduseres varmetapet svært effektivt.

Miljøsertifisert og veldokumentert
Produktene er miljøsertifisert etter ISO 14001 og AS ROCKWOOL investerer fortløpende i miljøforbedringer.

Sikkerhet ved brann
ROCKWOOL steinull er ubrennbar og brannhemmende. Steinullen tåler opp til 1000 °C uten å smelte, og i tilfelle brann holder isolasjonen i mer enn 2 timer.

godkjent

Last ned brosjyre

Last ned brosjyre

Last ned brosjyre